23.6.13

ETΣΙ "ΓΡΑΦΟΥΝ" ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;

 
 
 
ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΔΕΝ ΕΚΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ "ΒΟΥΡΛΑ" ΤΗΣ ...ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ;


Για να δούμε τώρα, πώς το "κάνουν" οι Ιρλανδοί! Δηλαδή, πώς συμπεριφέρονται και σχεδιάζουν, με γνώμονα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, το συμφέρον της πατρίδος! Και πώς "γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους", τις απαράδεκτες απαιτήσεις της τρόϊκας! (΄Οχι, μήν ψάχνετε, δεν το "είπε" η Όλγα, ούτε η Μαρία, ούτε ο Νίκος, ούτε ο Αντώνης, τα επώνυμα σίγουρα τα "πιάσατε"...). 


Παρά το γεγονός, ότι υπήρχε μνημονιακή δέσμευση, η κυβέρνηση της Ιρλανδίας, αποφάσισε πώς, δεν θα προχωρήσει το σχέδιο αποκρατικοποιήσεως των δασών της, όπως είχε συμφωνήσει με την τρόϊκα! (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΤΩΝΗ; ΤΟ "ΧΩΡΑΕΙ" ΤΟ... ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ, ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ; Ε, ΑΝΤΩΝΗ;)

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΩΝ "FINANCIAL TIMES" ΤΗΣ 19ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013. Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!! ΑΝΤΩΝΗ, ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ
ΤΕΤΟΙΑ...ΑΝΤΕΡΑ;

Τα δάση είχαν μπει στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, με στόχο έσοδα ύψους 3 δις ευρώ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στο Δουβλίνο.
Προεκλογικώς, τα δύο κόμματα της σημερινής κυβερνήσεως, είχαν δεσμευθεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση(!), να πουληθούν τα δάση και όπως είχαν πεί έπειτα, δεν μιλούσαν για πώληση, αλλά για μακροχρόνια παραχώρηση δικαιωμάτων υλοτομίας για 80 χρόνια. Η συμφωνία με την τρόϊκα είναι το 50% των εσόδων, να οδηγηθεί για τη μείωση του χρέους.

Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό στην Ιρλανδία, με στροφή 180 μοιρών για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. Πριν από ένα χρόνο το Δουβλίνο είχε αποφασίσει, (διαβάστε το 2 φορές, έτσι για να το ευχαριστηθείτε, για λογαριασμό τους!) να μην προχωρήσει με την πώληση του 15% της κρατικής εταιρείας ηλεκτρισμού 'ESB', δηλαδή την αντίστοιχη ΔΕΗ της Ιρλανδίας!Χίλια εύγε στους Ιρλανδούς για την στάση τους! ΑΚΟΥΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ; ΑΚΟΥΣ ΜΠΕΝΥ "THE FAT BOY"; ΑΚΟΥΤΕ "ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΟΓΑ", θλιβερές "θεραπαινίδες" της κάθε Μέρκελ και του κάθε Μπαρόζο; (Μεγαλοστέλεχος της φανατισμένης ανατολικογερμανικής νεολαίας του Χόνεκερ η μία, ως Δωροθέα Κάσνερ, ενώ ο δέυτερος ακραίος μαρξιστής στους φιλο-Μαοϊκούς κομμουνιστές της Λισαβώνος! Αυτά τα τελευταία, για να μήν ξεχνιόμαστε!)
 






"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...