3.1.15

ΣΙΓΑ ΜΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΝ", ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ"...




ΟΛΑ ΤΑ..."ΘΑΥΜΑΤΑ" (ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ!) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΗΝ 'ΖΟΥΛΑ', ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ"!!!
Εντοπίσαμε το άκρως ντροπιαστικό γεγονός που θα διαβάσετε κατωτέρω, σε ιστοχώρο της Βεροίας και δεν γνωρίζουμε, αφού θυμώσουμε, ποιόν να (πρωτο-) "αρπάξουμε"!
Παραμονές της Πρωτοχρονιάς και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, αποκαλύπτεται για πολλοστή φορά, με τον πλέον απελπιστικό τρόπο, το επίπεδο  ξ ε φ τ ί λ α ς  ενός κράτους, που υποτίθεται κάποιοι (διαρκώς) το "σώνουν" και κάποιοι ("αύριο") θέλουν να το "σώσουν"...
Την ίδια ώρα, που το (τοπικό) Σωματείο εργαζομένων του ταλαίπωρου 'ΕΚΑΒ', απευθύνει έκκληση και περιμένει από ...έρανο (έλεος ρέέέέ!) να βρει τα ελάχιστα στην ουσία χρήματα, για να προμηθευτεί χειμωνιάτικα λάστιχα(!), για ένα τουλάχιστον ασθενοφόρο!!!


Για ένα ασθενοφόρο που μεταφέρει αρρώστους, τραυματίες, που σπεύδει για να σώσει ζωές!!! Και δεν έχει λάστιχα!!! Ντροπή!!! (Σημειωτέον, αναφερόμεθα σε έναν νομό, που δεν είναι η ηλιόλουστη Αττική, αλλά τα χιόνια καλύπτουν τα πάντα κάθε χρόνο.) Και ο "καυγάς" γίνεται, μόλις για 500 ευρώ!

Διαβάστε τώρα την ανακοίνωση του Σωματείου, που όπως αντιλαμβάνεσθε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ "ΑΡΜΟΔΙΟΣ"! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ...ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ! (έτσι στην "τύχη", διαλέξαμε ένα όνομα...)

"Λόγω της οικονομικής κρίσεως, που περνάει ο τόπος μας, η Υπηρεσία μας δεν δύναται να διαθέσει χειμερινά ελαστικά για τα ασθενοφόρα. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι σε πολλές περιοχές να τοποθετούμε αλυσίδες στα ασθενοφόρα, ακόμη και με ελάχιστη χιονόπτωση και λίγο αργότερα να τις αφαιρούμε, επειδή δεν είναι απαραίτητες. Το γεγονός αυτό καθιστά δύσκολη τη δουλειά μας, γιατί αυξάνεται ο χρόνος αναμονής των ασθενών, με κίνδυνο της υγείας τους. 
Για το λόγω αυτό το σωματείο μας κάνει έκκληση προς κάθε συμπολίτη μας, που έχει την οικονομική δυνατότητα και θέλει να βοηθήσει, ώστε να προμηθευτούμε χειμερινά ελαστικά, έστω για ένα ασθενοφόρο, για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους συμπολίτες του Νομού.
Ο πρόεδρος, Ο Γ. Γραμματέας
Φ. Παπαστεργιόπουλος Μ. Υφαντίδης"
Τί να πεί κανείς;
Ποιές λέξεις να βρεί και τί να σχολιάσει;
Αυτή ίσως η απλή, αλλά τόσο μεστή ανακοίνωση, των εργαζομένων ενός πολύ κομβικού φορέως πανελλαδικώς, όπως το ΕΚΑΒ, "καθρεπτίζει" το απερίγραπτο έως αισχρό Ρ Ε Ζ Ι Λ Ι, του απύθμενα υποκριτικού κρατικού μηχανισμού. Πού "πάντα έχει" για τρομερές ρεμούλες, αλλά ποτέ δεν έχει για τα απολύτως βασικά!
Οι άνθρωποι αυτοί που εργάζονται σκληρά, σώζοντας ζωές συμπολιτών μας, θα μπορούσαν να ζητήσουν, δίχως δισταγμό, λόγω του ότι επιχειρούν σε βορειοελλαδικό νομό, ακόμα και τετρακίνητα οχήματα, ώστε να ξεπερνούν τα όποια εμπόδια, αλλά δεν το κάνουν.
Και παρακαλούν για έρανο!
Αλλά, υπάρχει Ν Τ Ρ Ο Π Η τελικώς;
Και άν ναί, πού;
Πέστε μας και εμάς...
(Αληθεύει, αυτή η είδηση που διαβάσαμε στα πολύ ψιλά, ότι για δύο "βαριά" υπηρεσιακά αυτοκίνητα, πολύ μεγάλου κυβισμού, που εξυπηρετούν δύο - υπό παραίτηση - "ηγέτες" αυτού του χιλιοπροδομένου τόπου, απαιτήθηκαν για το 'σέρβις' τους, περί τις ...50.000 ευρώ; Και δεν "βρίσκεται" το 1% αυτής της - ύποπτης; - σπατάλης, για 4 απλά λάστιχα ενός επαρχιακού ασθενοφόρου; Τσίπα; Τί είναι "αυτό";)

                                                                                           "Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...