1.7.13

Ο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ...ΣΤ.ΠΑΤΤΑΚΟΥ!

 
 
 
ΕΔΩ Ο...ΘΕΙΟΣ ΣΤ.ΠΑΤΤΑΚΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΞΟΝ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ; ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ...

 

΄Οχι δεν πρόκειται, ούτε για υπερβολή, ούτε πολύ περισσότερο για κάποια "κακοήθεια". Δεν είναι τίποτε ταβανόπροκες της ΡΗΜΑΔ. Είναι η στεγνή, ξερή αλήθεια ! Η πραγματικότης είναι ότι ο ανηψιός του Στυλιανού Παττακού, o Aλέξης (ζωή να έχει ο κυρ-Στέλιος!) που η σύζυγός του, είναι αδελφή του μακαρίτη Παύλου Τσίπρα, πατέρα του αρχηγού του Σύριζα (για όσους υποκριτές και του Σύριζα και των άλλων κομμάτων, "ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ" ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ), δεν έχει ανοίξει βιβλίο ποτέ στην ζωή του! Πώς λένε στα χωριά της Θεσσαλίας, "αυτός είναι 'ντίπ για ντίπ' άσχετος"!

Οι αποδείξεις είναι πολλές. Άς δούμε την τελευταία, που και πώς... ξαναέγινε "ρεζίλι" ο "άτυχος" και ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Αλέξης, ενώπιον κοινού παρακαλώ, αλλά και μιάς προσωπικότητος, διεθνώς γνωστής, της δημοσιογράφου, συγγραφέως και ακτιβιστρίας Ναόμι Κλάϊν, που ήλθε πρό εβδομάδων στην Αθήνα. (Και πού κατέχει άριστα το ζήτημα του ελληνικού φτιαχτού "κράχ"...). Επειδή τον "φουκαρά", τον έχουν "δασκαλέψει" να μιλάει "επί παντός επιστητού", πήγε που λέτε, να την προσφωνήσει την κυρία Κλάϊν! Έλα όμως που στο εντελώς ΡΗΧΟ μυαλό του, το μόνο που του θύμιζε το μικρό της όνομα "Ναόμι", ήταν το μαύρο 'μαννεκέν', που είναι διάσημη για τα δικαστήρια, τις χειροδικίες κατά υπαλλήλων της και τα ναρκωτικά, η Ναόμι Κάμπελ! (Μόνο κουτσομπολίστικα περιοδικά διαβάζεις Αλέξη; Τίποτε άλλο;)


Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΚΑΝΑΔΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ. Ο ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΦΩΝΗΣΕ ΩΣ...ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ !!!

Και λοιπόν, για να μήν τα πολυλογούμε, προσφώνησε την κυρία Κλάϊν, ως ...Κάμπελ!!! (Όποιος δεν το πιστεύει, άς διαβάσει το δισέλιδο αφιέρωμα που έκανε η εφημ."Ελ.Ώρα", προ ημερών, για την παραμονή της διασήμου Καναδής ακτιβιστρίας στην Αθήνα και στα 3 βιβλία της, που ήδη έχουν εκδοθεί μεταφρασμένα στα ελληνικά).

Η ΜΟΝΗ ΝΑΟΜΙ ΠΟΥ..ΘΥΜΟΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΗΤΑΝ Η ΚΑΜΠΕΛ!

Η κυρία Κλάϊν γέλασε αρκετά, όπως είναι φυσικό, όπως και οι λοιποί παριστάμενοι! Άπαντες αντελήφθησαν για μία ακόμα φορά, πόσο απροετοίμαστος προσέρχεται και αμελέτητος, σε εκδηλώσεις... Το θέμα ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ στα καθεστωτικά ΜΜαποβλακώσεως, όπως επίσης είναι "φυσικό"...


Επειδή τώρα, μπορεί κάποιος να πεί, ότι λέμε κακίες, ότι το "παιδί" έχει "βγάλλει" και μία πανεπιστημιακή Σχολή, θα του συνιστούσαμε να μήν επιμείνει πολύ σε αυτό, αφού σε τηλεοπτική εκπομπή, της 'ΝΕΤ', την 11η Ιουλίου του 2012, στις 09.55 το πρωΐ , φιλοξενήθηκε στους κάργα συριζαίους Κ.Αρβανίτη - σήμερα διευθυντή του συριζαίϊκου ραδιοφώνου - και την Μ.Κατσίμη, ο ομότιμος καθηγητής Οπλισμένου Σκυροδέματος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου Θεοδόσιος Τάσιος, όπου ετοιμάζεται να εισέλθει στο στούντιο, ενώ τελειώνει ο Αλέξης την συνέντευξή του. Οι δύο παρουσιαστές σπεύδουν να ερωτήσουν τον Αλέξη, άν είχε τον κ.Τάσιο καθηγητή και εκείνος απαντά πώς, "δεν τον πρόλαβε", επειδή συνταξιοδοτήθηκε πρό του 1992.

Τώρα προσέξτε καλά! Μόλις μπαίνει ο καθηγητής του Ε.Μ.Π., δέχεται ως πρώτη ερώτηση, άν θυμάται τον Αλέξη, ως "φοιτητή"! Ο καθηγητής μουδιάζει και αφήνει να εννοηθεί(!!!) ότι τον "θυμάται", ΑΛΛΑ "δεν θέλει να μιλήσει στην τηλεόραση για αυτό" και θα τα βγάλει σε δελτίο Τύπου τα υπόλοιπα(;;;) μετά! Αυτά τα είπε χαμογελώντας με πολύ νόημα! Γιατί;(ποιά ήταν τα "υπόλοιπα" κύριε καθηγητά;)

Ο κ.Τάσιος γεννηθείς το 1930, εκ Καστοριάς, δίδασκε οπλισμένο σκυρόδεμα στο Ε.Μ.Π., έως το 1997, που "πήρε" πτυχίο ο Αλέξης, οπότε συνταξιοδοτήθηκε στα 67 του. Όπως επισημαίνει και ο "Στόχος", στο διάστημα 1993 - 1995 που είχε όντως φοιτητή τον Αλέξη, ο κ.Τάσιος, δεν τον είδε ποτέ του, αφού είχε το παιδί, άλλες "υψηλές" κομματικές και άλλες ασχολίες καταλήψεων! Εδώ "έρχονται" οι πολύ κακές γλώσσες εξ αριστερών πάντα, πού γνωρίζουν εποχές, πρόσωπα και πράγματα, αναφέροντας πώς το "παιδί" βοηθήθηκε να περάσει με ένα "πενταράκι", κατόπιν παρακλήσεως Κωνσταντόπουλου Νικολάου, πατρός Ζωής, της νύν βουλευτού του Σύριζα! Οπότε "πιάσθηκε" να μας παραμυθιάζει ο νεαρός Αλέξης, στον αέρα πανελλαδικώς, στην εκπομπή εκείνη! Αλλά και ο έχων απύλωτο στόμα Πάγκαλος, επιμένει σε κάθε ευκαιρία πώς ο Αλέξης, είναι "πρόσωπο εντελώς αστοιχείωτο"! Μάλιστα, όταν τον Μάϊο του 2012 , έδωσε συνέντευξη στην γνωστή παρουσιάστρια του 'C.N.N.', την Κριστιάν Αμανπούρ, τα αγγλικά του, ήταν επιεικώς τ ρ α γ ι κ ά ! Η πλάκα είναι ότι δηλώνει στο βιογραφικό του, πώς έχει "διδακτορικό" στην Αγγλία!!! Π ε ρ α σ τ ι κ ά του! Και περαστικά μας...
 










"Ι.Κ."

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6:33:00 π.μ.

    Πολυξεροι,διαβαστε:

    Ο Στυλιανός Παττακός ήταν παντρεμένος με τη Δήμητρα Νικολαΐδη από την οικογένεια στρατιωτικών Νικολαΐδη, κόρη του Νικολάου Νικολαΐδη, συμβούλου του Ελεγκτικού Συνεδρίου εγγονή του Γεώργιου Νικολαΐδη που διατέλεσε και υπουργός στην κυβέρνηση Μεταξά το 1938΄, η οποία πέθανε το 2013 και απέκτησαν δύο κόρες, την Ρόζα σύζυγο του μηχανικού Ανδρέα Μεϊντάση και την Ειρήνη Παττακού-Παύλου, καθώς και πέντε εγγόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...