29.10.14

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ "ΑΤΖΕΝΤΑ 21"!

TO ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ,
 ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...ΚΟΤΕΣ!!!!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, "ΑΥΡΙΟ", ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΤΕΤΣΙ! Ένα νεαρό ζευγάρι από το Μίσιγκαν, στην μικρή πόλη Τάβας, συνελήφθη απο την αστυνομία και παρέμεινε κάμποσες ώρες στο κρατητήριο, επειδή είχαν... κότες στην πίσω αυλή του σπιτιού τους!!!
Η δικαιολογία για την σύλληψη ήταν, ότι το ζευγάρι "παραβίασε" την τοπική νομοθεσία!

ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!!! ΕΛΕΟΣ!
Δεν είναι για να "τραβούμε τα μαλλιά μας", το θέμα. Πρόκειται για συντονισμένες κινήσεις, μέσω νομοθεσιών που προωθούνται με ταχύτητα, όλο και σε περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ. Μετά έχουμε σειρά και στην Ευρώπη, όπου ήδη εμφανίζονται τα πρώτα "κρούσματα".



(Όλα αυτά υποκρύπτουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, την φοβερή "Ατζέντα 21", που όποιος τυχόν, δεν καταλαβαίνει τί είναι και τί σημαίνει, ή το διαβάζει για πρώτη φορά, άς "τρέξει" διαδικτυακώς την ανάλογη αναζήτηση για στοιχεία. Η 'New World Order' "βιάζεται"! Να μήν ευησυχάζουμε ούτε λεπτό λοιπόν...)


Σε απλά ελληνικά, τί σημαίνουν αυτά; Ότι θυμώμαστε, όσοι κυρίως προέρχονται απο αγροτικές περιοχές, πώς στον όποιου μεγέθους "κηπάκο μας", θα καλλιεργούμε πατάτες, ντομάτες, πιπεριές, κρεμμύδια και αγγουράκια, για να μήν έχουμε ανάγκη να ψωνίσουμε, ΝΑ  ΤΟ  ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ  ΑΜΕΣΩΣ! 
Οι αρχές στην πολιτεία του Μίσιγκαν, τα τελευταία χρόνια, έχουν αυστηροποιήσει την νομοθεσία, καθιστώντας σχεδόν παράνομη(!) την καλλιέργεια λαχανόκηπων, ή την εκτροφή ζώων σε ιδιωτικούς χώρους.
Το καταλάβαμε;
                                                                  "Ιω.Καπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...