3.10.14

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΕΓΙΝΕ..."ΤΟΥΡΚΟΣ", ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ! (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...)


ΑΚΟΥΣ ΜΙΣΤΕΡ ΟΜΠΑΜΑ; ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΕΛΟΣ!
ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟΝ ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΑΝ!
Η ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΗ "ΜΕΓΓΕΝΗ" ΣΦΙΓΓΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΗΠΑ... Όπως μεταδόθηκε απο ιρανικές αλλά και ρωσικές πηγές, Ρωσία και Ιράν συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους νομίσματα, στις διμερείς εμπορικές συναλλαγές και ό χ ι  το δολλάριο των Ηνωμένων Πολιτειών!

ΡΩΣΙΚΑ ΡΟΥΒΛΙΑ...
Το πρακτορείο 'IRNA', σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρει, ότι το σχέδιο αυτό ανακοινώθηκε κατά την συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης στην Τεχεράνη, από τους Ιρανούς μεγαλοεπιχειρηματίες και τον επικεφαλής του ιρανο-ρωσικού κοινού εμπορικού επιμελητηρίου, Ασαντολάχ Ασγκαρολάντι.
Η αρχική συμφωνία για το εμπόριο έγινε σε ρούβλια, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε μια συνάντηση του Ρώσου υπουργού Ενέργειας, Αλεξάντρ Νοβάκ και του Ιρανού υπουργού Πετρελαίου, Βιγιάν Ναμντάρ Ζανγκανέχ.


Το ίδιο έχει γίνει μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, στις αρχές Σεπτεμβρίου, που συμφωνήθηκε ότι το εμπόριο μεταξύ τους, θα πραγματοποιείται σε ρούβλια και γουάν, καθώς και με την Βόρειο Κορέα τον Ιούλιο, όπου οι συναλλαγές θα γίνονται μόνον σε ρούβλια.
Η απομάκρυνση της Ρωσίας από το δολλάριο, είναι μια πολύ αποτελεσματική μορφή αντιδράσεως της Μόσχας, στις κυρώσεις των δυτικών κατά της Ρωσίας, μετά από την κρίση που ξέσπασε στην Ουκρανία.
Σε απάντηση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνει το δημοσίευμα, η Ρωσία έχει απειλήσει να κόψει την προμήθεια φυσικού αερίου στην Ευρώπη και να κλείσει τον εναέριο χώρο της στις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες. 

Ακόμα, αποφάσισε να μποϊκοτάρει την εισαγωγή ευρωπαϊκών προϊόντων, μια κίνηση που ενδέχεται να επηρεάσει  τους αγρότες πολλών χωρών της ΕΕ, όπως ήδη έχει συμβεί εντονότατα με τους Έλληνες!
(Οι Σέρβοι λόγου χάριν, "κλώτσησαν"! Εμείς, ως διαρκώς πειθήνιοι, χωρίς προβλέψεις "καθήσαμε" και μας στρίμωξαν στην γωνία...)
                                                                                              "Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...