24.10.14

Η ΔΗΘΕΝ "ΠΝΙΓΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΝΕΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ...ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟ !!! (ΕΜΕΙΣ, ΤΙ;)





ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (Με το θέατρο που μας παίζουν καθημερινώς και τα στημένα δελτία ειδήσεων!) Μάς είχαν "τρελλάνει" μήνες τώρα, όλα σχεδόν τα ΜΜαποβλακώσεως, ότι η Αργεντινή "όπου νάναι" ...βυθίζεται!
"Καταστρέφεται"! "Χρεωκοπεί'! 
Θα την "έτρωγαν" τα "γεράκια" και οι αγορές! 
Και όμως!
Διαβάστε για να δείτε ότι όταν μία χώρα ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, δεν έχει ανάγκη κανένα ΔΝΤ, καμμία ΕΚΤ, καμμία...'αγορά'! 
Μετά την εκτόξευση του πρώτου, εγχωρίας (παρακαλώ!) σχεδιάσεως και κατασκευής δορυφόρου(!), η Αργεντινή είναι έτοιμη να παραγγείλει και νέα ...μαχητικά αεροσκάφη!




Στις 21 Οκτωβρίου, οι ΥΠΑΜ Βραζιλίας και Αργεντινής Σέλσο Αμορίμ και Αγκουστίν Ρόσι αντιστοίχως, υπέγραψαν 2μερή συμφωνία, για την προστασία και ανάπτυξη της αεροναυπηγική τους βιομηχανίας, όπως γράφεται στον λατινοαμερικανικό Τύπο.
Η συμφωνία προβλέπει ακόμα, την προμήθεια και την ανάπτυξη αεροσκαφών(!) και αεροκατασκευών(!) για τις εγχώριες ανάγκες και εξαγωγές...
Ο ΥΠΑ της Αργεντινής επίσης ανέφερε, ότι βρίσκονται στο επίκεντρο των συνομιλιών η προμήθεια για την αεροπορία της Αργεντινής, 24 μαχητικών 'GRIPEN NG', (σουηδικής προελεύσεως και σχεδιάσεως, δηλαδή μακράν απο "αμερικανικές εξαρτήσεις στα οπλικά ζητήματα!) από την βραζιλιάνικη γραμμή παραγωγής.
Αυτοί, Α Π Ε Δ Ε Ι Ξ Α Ν    Π Ε Ρ Ι Τ Ρ Α Ν Ω Σ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ! 
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ, ΑΠΟ 1000 ΜΕΡΙΕΣ!
ΕΜΕΙΣ; ΤΙ; 
                                                                    "Ι.Κ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...