31.10.14

ΠΟΥΛΑΕΙ "ΤΡΕΛΛΑ" ΤΟ..."ΜΠΛΕ ΠΟΥΛΙ" !

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΜΙΝΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ! Υπάρχει μία εταιρεία, η ισραηλινή «BlueBird Aero Systems Company», που έχει υπογράψει μια σειρά συμφωνιών, για την προμήθεια μη επανδρωμένων μικρο-αεροσκαφών, τα λεγόμενα «MicroB», με χώρες της ευρωπαϊκής ενώσεως, που είναι μέλη του NATO. (στοιχεία απο τον 'εχέδωρο'. Για την αντιγραφή "Ιω.Καπ.")


Το «MicroB» είναι ένα 'UAV' που έχει, ήδη, προστεθεί στη λειτουργία πολλών χωρών σε όλον τον κόσμο. Να αναλογισθούμε πώς το βάρος του ιπτάμενου μίνι αεροπλάνου,  είναι μόλις ένα κιλό!



Με βάση τους κατασκευαστές του «MicroB», η δημιουργία του αντιμετώπισε μια επιτυχημένη ανταπόκριση στην αγορά εξειδικευμένων μικρών 'UAV'. Με την τελευταία τροποποίησή του, έχει την δυνατότητα να ερευνά μια περιοχή 10 χιλιομέτρων επί μία ώρα.

Το πλεονέκτημα του «MicroB» είναι η πλήρης αυτονομία του, η ευκολία χρήσεώς του και η συντήρησή του. Έχει την δυνατότητα ακόμα και του χειροκίνητου ελέγχου. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με μια υπέρυθρη κάμερα υψηλής αναλύσεως...
Το μικρό αυτό ευφυέστατο ιπτάμενο "εργαλείο", έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ακόμη και εντός αστικών περιοχών, όπου ο χώρος είναι κατά κανόνα σημαντικά περιορισμένος.
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας 'BlueBird', αυτό το 'UAV' βρίσκεται, ήδη, σε χρήση από διάφορες ειδικές δυνάμεις, σημειώνει η ισραηλινή πηγή.
(Η απορία μας είναι, πόσο επιτέλους "δύσκολο" θα ήταν να παρήγαγε η Ελλάς, αυτά τα μίνι-αεροσκάφη, αντί να "ψάχνει" για να τα αγοράσει απο άλλες χώρες;
Δαπανώντας μάλιστα σεβαστά ποσά σε πολύτιμο συνάλλαγμα;
Έως πότε αυτός ο τόπος, θα "υποχρεώνεται" παγίως να ΕΙΣΑΓΕΙ ΜΟΝΟΝ και όχι να παράγει; Έ ω ς     π ό τ ε ; )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...