20.10.14

ΟΥΤΕ...'ΚΙΧ' ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΟ...ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! (ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!)

H AΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2006 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΚΑΜΠΟΥΛ. ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ...

(Ακόμα μία Α Γ Ρ Ι Ω Σ "πετσοκομμένη" - στην Ελλάδα πάντα - ειδησιογραφία, απο την μακρυνή μας Δανία, που ήδη αισθάνεται να πιέζεται αφόρητα, απο ισλαμιστές και άλλους "ανεκτικούς" κύκλους, για την κατασκευή διαρκώς και νέων... τζαμιών!)
Το 35% των Δανών, θεωρούν την χώρα τους υπερβολικά ανεκτική(...) απέναντι στους μουσουλμάνους, γράφει σε σχετικώς πρόσφατη δημοσκόπιση, η εφημερίδα 'Berlingske'. Ένας στους πέντε αριστερούς ψηφοφόρους μάλιστα, συνερίζεται απολύτως αυτήν την άποψη.
"Κάποιες συμπεριφορές δείχνουν να ενοχλούν, ακόμα και ανθρώπους που διάκεινται θετικώς απέναντι στους μουσουλμάνους και εν γένει στους μετανάστες", τόνισε στην εφημερίδα 'Copenhagen Post', ο τουρκικής καταγωγής, Μεχμέτ Νετζέφ, λέκτωρ του Ινστιτούτου Μεσανατολικών Σπουδών.
Πέραν των τουρκικής καταγωγής μεταναστών όμως, η Δανία φαίνεται να έχει "κατακλησθεί" και απο Πακιστανούς, Μαροκινούς, Σύριους, Ιρακινούς, που αθροιστικώς υπολογίζονται σε 280.000 άτομα. 
ΤΖΑΜΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ.
Το χειρότερο είναι πώς ζούν εντελώς "γκετοποιημένοι", αρνούμενοι πεισματικώς να ενσωματωθούν ίσως, απο πολιτισμικής απόψεως στην χώρα αυτή, ενώ η σκληρή οικονομική κρίση, τους οδηγεί ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ, σε ακραία παραβατικότητα, που ήδη "εισπράττουν" κατά τον χειρότερο τρόπο, οι Δανοί πολίτες...

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... "ΑΓΝΗΣ" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ" (!), ΜΕ "ΘΥΜΑ" ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ...
Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας, είναι το Άαρχους και εκεί ξέσπασαν ταραχές και επεισόδια, με αφορμή - τί άλλο; - την υπόθεση ανεγέρσεως ενός νέου τζαμιού, που "καθυστερεί" (...) περί τα 15 χρόνια.
ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ
ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ.

Μπορεί να υφίστανται τα σχέδια του τζαμιού απο το 2000, αλλά προσέκρουσαν στις ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ πολλών δημοτικών συμβούλων! 
(Ακούει κανείς εδώ; Κανένα "δικό μας"...κουφάλογο;)
Αποτέλεσμα αυτών των "καθυστερήσεων" είναι, να απειλεί με...παραίτηση, ο Τούρκος αρχιτέκτων!!! (Έ, είχαμε 'μιά σκασίλα', όσο και οι κάτοικοι του ταλαίπωρου Άαρχους!)

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ, ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ
ΔΑΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ...

Οι σοβαρότατες επιφυλάξεις για ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ, είναι ότι στην συνοικία Γκέλερουπ που το προγραμματίζουν, παρουσιάζεται ως η πλέον υποβαθμισμένη ολοκλήρου της Δανίας, με ...80% μουσουλμανικό πληθυσμό(!!!), τεράστια φτώχεια, μεγάλη ανεργία, αλλά και πολύ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Υπάρχουν βάσιμοι φόβοι, πώς η περιοχή άν τελικώς γίνει το τζαμί, θα μετατραπεί σε σκληρό "προτεκτοράτο" του τρομερού 'ISIS'!


MAXHTIKH ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ (ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ) "ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΛΙΓΚΑΣ", ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ.

Ο δήμος είχε μία άλλη ιδέα. Να γίνει μέν το τζαμί, αλλά κοντά σε εργοστάσιο ...αποτεφρώσεως απορριμάτων! Οι της "άλλης πλευράς" δεν το δέχονται... Εκείνο που προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό την δανική κοινωνία πρωτίστως, ειδικώτερα όμως τους κατοίκους της πόλεως του Άαρχους, είναι το γεγονός ότι το 2017, η πόλη τους προβλέπεται να κηρυχθεί 'Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης'!
Όλοι εκεί διερωτώνται, πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτή η ανακήρυξη, όταν η πόλη κατακλύζεται απο "πιστούς μουσουλμάνους", που θα "λατρεύουν" τον Αλλάχ, είτε σε σπίτια, είτε σε αποθήκες, είτε σε τζαμιά;
Τί "ευρωπαϊκό" Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ, θα είχε μία παρόμοια εικόνα;
Συμφωνούμε απολύτως με τις σοβαρότατες αυτές επιφυλάξεις των Δανών, αλλά δεν γνωρίζουμε ειλικρινώς, τί στα κομμάτια "σκέπτονται" περί όλων αυτών, των εξόχως ανησυχητικών, οι διαρκώς απληροφόρητοι Αθηναίοι του σήμερα...
Ο Θεός να βάλλει το χέρι Του!


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΥΤΗΣ, ΤΗΣ "ΑΚΡΑΙΑΣ", ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ, "SI VIS PACEM, PARA BELLUM",
ΔΗΛΑΔΗ, "ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ,
Π Ρ Ο Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Α Ζ Ε    Π Ο Λ Ε Μ Ο"!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ;
"Ιω.Καπ."






1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα κύριοι και κυρίες,
    Μου χορηγεί δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια.
    Πρόκειται για ένα δάνειο, μεταξύ κυρίως με όρους πολύ απλή, ακριβή και γρήγορη.
    Mail: v.zacharias87@gmail.com
    Σας ευχαριστώ για την απάντηση μου αν με χρειαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...