8.10.14

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ; ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΣΕΙΣ;


ΑΝΩΤΕΡΩ, Η 'ΜΠΟΥΝΤΕΝΣΤΑΓΚ'. 'ΑΧΡΟΥΝ, ΑΟΣΜΟΝ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΟΝ', ΩΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ... ΤΙ ΛΕΤΕ;
Όσο και να επιστρατεύσει κάποιος την ψυχραιμία του, είναι εξαιρετικώς δύσκολο, να συγκρατηθεί με όλα αυτά τα απερίγραπτα, που συμβαίνουν καθημερινώς, στον ΑΜΕΤΡΗΤΑ προδωμένον αυτόν τόπο!
Άς εξηγηθούμε όμως. Αρχίζοντας απο το πρώτιστο και μέγα ζήτημα, του πόσο ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ ελεγχόμενος είναι ο ημερήσιος Τύπος, ούτως ώστε να μήν "φθάνουν" στον μέσο αναγνώστη, (που πιθανότατα δεν ψάχνει διαδικτυακώς με απαιτήσεις, για παραπάνω λεπτομέρειες και "κρυμμένες" ειδήσεις) και θυμώσει με την 'αμαχητί' παράδοσή μας στους ξένους δανειστές! (Δυσκολευθήκαμε να βρούμε την είδηση στις σημερινές - 08/10 - συστημικές φυλλάδες...)
Το θέμα που (πρέπει να μάς) "καίει ατελείωτα" εδώ και πολλές - πολλές δεκαετίες, ονομάζεται 'Γερμανικές αποζημειώσεις'. Μιλάμε για 'ατελείωτα' δισεκατομμύρια! Ατελείωτα!
Προσέξτε τώρα!
Έφθασε στην Αθήνα, πολυμελής κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της 'Μπούντενσταγκ', ήτοι της γερμανικής Βουλής, απο το Βερολίνο, με εκπροσώπους όλων των κομμάτων τους.
Στήν δική μας Βουλή, υπήρξε πρόβλεψη και διεξήχθη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εμπορίου, όπου πήραν τον λόγο εκπρόσωποι, όλων των κομμάτων "μας"...
Τί θα περιμέναμε όλοι εμείς, οι μονίμως αφελείς και εύπιστοι Έλληνες ψηφοφόροι, που αναδείξαμε αυτούς τους "κυρίους", ως "εκπροσώπους μας", να προωθούν - ΤΑΧΑ! - τα συμφέροντά μας και το καλό της πατρίδος μας;
Να "καθήσουν κάτω" τους 6 Γερμανούς βουλευτές και να τους τα "ψάλλουν" απο την καλή και απο την ανάποδη, κατά το κοινώς λεγόμενον, όχι μόνον για την αισχρή συμπεριφορά της καγκελλαρίου τους και του κομπλεξικού υπουργού της των Οικονομικών,  για το πώς μας έχουν "πνίξει" με ασφυκτικό και απάνθρωπο τρόπο τόσα χρόνια, χωρίς ίχνος ελπίδος και προοπτικής, αλλά να τους πιέσουν όσο περισσότερο μπορούν, για να αποδοθούν επιτέλους στην πατρίδα μας, οι διαβόητες Γερμανικές αποζημειώσεις!*
Χωρίς ασφαλώς οι "κύριοι" βο(υ)λευτές μας, να παραλείψουν, με τον πλέον πιεστικό τρόπο, να απαιτήσουν την επιστροφή ΤΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ αρχαίων αγαλμάτων και αντικειμένων, που μας κατάκλεψαν μέσω της 'Βέρμαχτ', απο τα μουσεία μας στην κατοχή και που 6 περίπου δεκαετίες, "κοσμούν" - επικερδέστατα... - όλα τα γερμανικά Μουσεία! (Υπάρχουν πολύ εμπεριστατωμένες περιγραφές των κλοπιμαίων, απο το 1945!)
Ευκαιρία μοναδική!
Ή μήπως ...όχι;
Είχαν "απέναντί τους" 6! Δηλαδή, μία εκπρόσωπο των Χριστιανοδημοκρατών, έναν των Σοσιαλδημοκρατών, έναν 'πράσινο', έναν αριστερό και έναν των λεγομένων εκεί...'πειρατών'! 
Καί;
'Α Κ Ρ Α   ΤΟΥ    Τ Α Φ Ο Υ    Σ Ι Ω Π Η' !!!!!!!!

Ν   Τ   Ρ   Ο   Π   Η !

ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ... ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ, (ΕΣΤΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΩΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!),  ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΖΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ!

Όπως γράφεται σήμερα σε μικρή μερίδα του Τύπου, "βρέθηκε" να σώσει την τιμή της Ελλάδος, ένας...ανεξάρτητος βουλευτής, (ακόμα ένας, που είχε πάρει "διαζύγιο" απο τους ΑΝ.ΕΛ.!), ο κ.Κων/νος Γιοβανόπουλος.  Και με κόσμιο αλλά σαφή τρόπο. Χίλια εύγε του!
Φέρνει όμως "ένας κούκος την άνοιξη;"
(Οι άλλοι "δικοί μας", τί "έπαθαν" άρα γε; 
Μήπως κάποιον "γλωσσοδέτη"; Μήπως...στραβοκατάπιαν; 
Μήπως ήταν πολύ ...καυτός ο καφές στο εντευκτήριο; Μήπως οι φωνητικές τους χορδές, είναι...ελαττωματικές;
Ή μήπως, όπως μας ανέφερε πολύ εύστοχα κάποιος συνταξιούχος στρατιωτικός, "θα φοβήθηκαν, μήπως δεν τους ξανακαλέσουν στις ...εορτές της γερμανικής πρεσβείας";).
Άν αυτοί λέγονται βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τότε μάλλον όλοι εμείς, μόλις αφηχθήκαμε με...διαστημόπλοιο, απο τον πλανήτη Πλούτωνα! (Τον πιό μακρυνό της πλανητικής "γειτονιάς" μας!)
Καλά να πάθουμε! Αυτά ήταν, είναι και φοβούμεθα πώς θα είναι και στο μέλλον, τα "κριτήριά μας" για να επιλέξουμε βουλευτές, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑ!

*Επειδή πάρα πολλοί, μιλούν τα τελευταία χρόνια για τις γερμανικές αποζημειώσεις, να τονίσουμε με έμφαση, ότι στο θέμα αυτό, είτε οι "ειδικοί", είτε όσοι παριστάνουν τους ειδικούς, περιέργως(...) δεν λένε κουβέντα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, απο τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο! 
Ψ ά ξ τ ε  το  και θα δείτε, ότι είχε δεσμευθεί τότε το γερμανικό κράτος! Τότε! Μετά;
"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...