20.10.14

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ; ΠΟΥ ΚΡΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;



"TOΣΟΥΣ" ΣΤΕΙΛΛΑΜΕ! ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΕΙΧΑΝ
ΠΑΕΙ ΓΙΑ..."ΚΑΦΕ";
ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ "ΕΦΤΑΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ "ΟΡΓΑΝΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ,  ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ... "ΨΑ - ΛΙ - ΔΙ"!!! Κατά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, ο Υπουργός των Εξωτερικών του οσονούπω θνησιγενούς ανθυποκρατιδίου των Σκοπίων, προσφωνήθηκε (κακώς - κάκιστα!) ως Υπουργός της Μακεδονίας!

Ακούσαμε κάτι; "Έφθασε" εδώ η είδηση αυτή; Το έγραψε καμμία εφημερίδα; Το είπε κανένα ραδιόφωνο; Κάποιο ίσως μικρό κανάλι; Τόσες ημέρες πέρασαν, αλλά τίποτα!
Λοιπόν. Κανείς Έλλην πολιτικός, που παρευρίσκονταν στην εν λόγω σύνοδο, δεν αντέδρασε, δεν έκανε το παραμικρό(!!!), ή δεν είχε το σθένος να αντιδράσει, υιοθετώντας έτσι, την 'de facto' αναγνώρισή του!
Ευτυχώς όμως, που υπάρχουν και αληθινοί Έλληνες που σέβονται την ένδοξη και Ιερή Ιστορία μας και αντιλαμβάνονται ότι, οι συστημικοί πολιτικοί μας αδιαφορούν ουσιαστικά γι’ αυτήν, ενώ ταυτόχρονα τη χρησιμοποιούν μόνον για πολιτικό όφελος.
Οπότε κατά την διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής Ασφαλείας και Αμύνης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ('Security and Defence Committee' – 'SEDE'), την 11η Σεπτεμβρίου 2014, ο Έλλην ευρωβουλευτής της 'Χ.Α.' (Στρατηγός) Ελευθέριος Συναδινός, απηύθυνε άμεσα ερώτηση στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του 'ΝΑΤΟ', κ. James Appathurai, που αφορούσε στην προσφώνηση Υπουργού της FYROM (ΠΓΔΜ), ως Υπουργού της Μακεδονίας.


(Μπροστά στα τόσα δύσκολα, ΑΜΕΤΡΗΤΑ και ακανθώδη Εθνικά μας θέματα, δεν έχει τόσο σημασία, το πολιτικό χρώμα ενός εκάστου ευρωβουλευτού μας, αλλά εκεί ειδικώς στο Ευρωκοινοβούλιο, "παίζει" κυρίαρχο ρόλο, ποιοί και πώς ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ τα δίκαιά μας! Είμαστε σαφείς;)
"Απαντώντας"  - τάχα! - ο κ James Appathurai δήλωσε ότι, το 'ΝΑΤΟ' έχει(;) σαφείς(;) θέσεις(;;;), στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και ότι σε κάθε περίπτωση η χρήση του όρου ”Δημοκρατία της Μακεδονίας” είναι εσφαλμένη!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ; ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ "ΣΤΕΙΛΛΑΜΕ", ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΦΕΛΕΙΑ,  Β Ρ Ε Θ Η Κ Ε   ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ(!) ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ;

"Ι.Κ."

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8:21:00 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=zj_dkOTvJgE

    Η αλήθεια για τα εμβόλια. Διαδώστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...