5.10.14

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ"...


Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ... 
(Μπορεί πιθανόν να μας πείτε, "μά ποιός διαβάζει τώρα, τις εφημερίδες του Μαυροβουνίου"; ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Όλα "αυτά" μας ενδιαφέρουν άμεσα και ευθέως! Διότι τα "μαγειρεύουν", όπως λέγεται και γράφεται και εδώ! ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ, στα θέματα ηγεσίας και θα νοιώσετε πολύ-πολύ άσχημα... Στοιχεία απο τον 'εχέδωρο'. Για την αντιγραφή "Ιω.Καπ.")

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...
Ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου Φιλίπ Βουγιάνοβιτς, προειδοποίησε τον Μουφτή στην περιφέρεια Σάντακ της Σερβίας, Μουάμερ Ζούκορλιτς, ότι πρέπει να γνωρίζει τα όρια της δικαιοδοσίας του και δεν πρέπει να παρεμβαίνει στον χώρο του Μαυροβουνίου και ότι τα δικαιώματα που του παρέχονται, δεν του επιτρέπουν να λειτουργεί έξω από τα όρια της τοπικής ισλαμικής κοινότητος, σημειώνει το 'Κανάλ 77'.
Ο Μουφτής του Σάντζακ αγνόησε την κατάσταση που διέπει το Μαυροβούνιο και έθεσε στόχο(!) τον έλεγχο τριών θρησκευτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, στο τρίγωνο που είναι μεταξύ Μαυροβουνίου, Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου.
Ο επικεφαλής της ισλαμικής κοινότητος Μαυροβουνίου, Ριφάτ Φέϊζιχ, είπε ότι τέτοιες ενέργειες του συναδέλφου του από το Νόβι Παζάρ, είναι ‘φασιστικές’ και σχεδιάζονται για την διαίρεση των Μουσουλμάνων στο Μαυροβούνιο, προέτρεψε, μάλιστα, τις αρχές να ενεργήσουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
Ο Ρασίμ Λιάϊτς, υπουργός της κυβερνήσεως του Μαυροβουνίου, που προέρχεται από την περιοχή του Νόβι Παζάρ, δήλωσε ότι πρόσφατα ο Ζούκορλιτς προσπάθησε να διαιρέσει τους μουσουλμάνους στην Μπούντβα της Σερβίας, αλλά απέτυχε και στράφηκε τώρα στους Μουσουλμάνους του Μαυροβουνίου!
Σκοπός του μουφτή Μουάμερ Ζούκορλιτς, είναι να εξαπλώσει την θρησκευτική κυριαρχία τους (...) σε όλα τα δυτικά Βαλκάνια (!!!) και να συγκροτήσει ένα ενιαίο θρησκευτικό (μουσουλμανικό) ρεύμα!
Δεν θα ερωτήσουμε, το "κλασσικό" που λέει, "ακούει κανείς στην Αθήνα;", επειδή εδώ μάλλον επικρατεί βαρυτάτης μορφής... β α ρ υ κ ο ΐ α !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...