7.10.14

ΑΝ ...ΤΟΛΜΑΤΕ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ! ΑΛΗΘΙΝΟ 'ΣΟΚ'! (ΠΑΛΙ...'ΓΑΡΓΑΡΑ';)


ΔΕΝ (ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ) ΞΕΧΝΑΜΕ!

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΕΣ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ... Αναφερόμεθα στο "καυτό" απο κάθε άποψη στην πρόσφατη ελληνική ιστορία, 2007!


Ήταν η χρονιά με τις φονικότατες "πυρκαγιές", κυρίως στην Πελοπόννησο, που ..."πεταγότουσαν" με μοναδική ταχύτητα, η μία μετά την άλλη, χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται, ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο...
Άς μήν κρύβεται κανείς όμως, πίσω απο το δάκτυλό του. "Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007, δεν ήταν ασφαλώς μία τυχαία σύμπτωση, αλλά ένα οργανωμένο σχέδιο, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!


"ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ"!
Υπάρχει υπό έκδοση, ένα βιβλίο που το ετοίμασαν, δύο επιφανή στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, που μελέτησαν με προσοχή, γνωστά και άγνωστα στοιχεία, απο τα υπηρεσιακά πορίσματα εκείνης της τραγικής περιόδου.





Όπως εγράφη σε μερίδα (μόνον...) του Τύπου, οι κύριοι Ιωάννης Π. Σταμούλης και Νικόλαος Γ. Διαμαντής, προχώρησαν στην έκδοση βιβλίου, με τίτλο "Οι ασύμμετρες πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα", όπου παρατίθενται φοβερά και πρωτοεμφανιζόμενα στοιχεία και αποδείξεις, για το πόσο...τυχαία, παραλίγο να καεί η μισή Ελλάδα!



ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ...

Αναφέρονται γεγονότα, όπου οι εμπρηστικοί μηχανισμοί, ιδίως στην ύπαιθρο, ενεργοποιούντο εξ αποστάσεως(!), με την χρήση κινητών τηλεφώνων...
Τονίζεται πολύ, η σκόπιμη σύγχιση που προεκλήθη στις αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, απο τα πολλά και αντικρουόμενα τηλεφωνήματα, στην ουσία ψεύτικες "καταγγελίες", ώστε να προκληθεί κατακερματισμός των δυνάμεων, αλλά και παραλυσία στον όποιο σχεδιασμό! Τηλεφωνήματα, τάχα "πολιτών", για δήθεν πτώσεις πυροσβεστικών αεροσκαφών, για τραυματίες, ή ακόμα και για νεκρούς!


Οι 2 συγγραφείς και μελετητές, προσπαθούν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο των ασταμάτητων εμπρησμών, υπογραμμίζοντας την ύπαρξη πρακτόρων ξένων κρατών, όπως των Σκοπίων, της Τουρκίας ή των ΗΠΑ... Εμφανής στόχος, η απόλυτη αποσταθεροποίηση - παραλυσία, λίγο πρίν τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007, χρονική περίοδο που "έπρεπε" να πληγεί καίρια, ο τότε πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, λόγω της στρατηγικής συνεργασίας της χώρας μας με την Ρωσία, σε ενεργειακά και άλλα ζωτικά θέματα. Είναι φανερό απο πλήθος μελετών ξένων ειδικών, πώς τόσες πολλές φωτιές και μάλιστα ταυτοχρόνως, ήσαν κυριολεκτικώς 'πρωτόγνωρο φαινόμενο', άρα   α φ ύ σ ι κ ο !
Ορισμένοι αριθμοί τώρα, που "φωτογραφίζουν" την κρίση εκείνης της μαύρης περιόδου. Επιστρατεύθηκαν 7.130 πυροσβέστες, 3.000 στρατιώτες, 200 εθελοντές της Πυρ.Υπηρεσίας, 21 υδροπλάνα 'Κανανταίρ', 21 αεροσκάφη άλλων τύπων(όπως 'PZL' & 'Grumman'), 2 ελικόπτερα 'Super Puma', 3 ελικόπτερα άλλων τύπων, αλλά και 20 μισθωμένα αεροσκάφη, απο οργανισμούς και ιδιώτες, ενώ είχαν έλθει ενισχύσεις σε εναέρια μέσα και ανθρώπινο δυναμικό, απο 21 χώρες!



Και όμως, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, χάθηκαν τότε 74 συνάνθρωποί μας, εκ των οποίων 9 πυροσβέστες και 2 πιλότοι, ενώ κάηκαν 1.500 κτίσματα. Έμειναν άστεγοι 6.000 άνθρωποι, ενώ η χώρα μας, απώλεσε 2.700.000 στρέμματα πρασίνου...
(Δεν θα παραβλέψουμε, ότι ποτέ καμμία ελληνική κυβέρνηση δεν στηλίτευσε ΕΥΘΕΩΣ, το ποιές χώρες εχθρικές ή δήθεν "φιλικές", "μας έσκαψαν τον λάκκο"! Οι αποδείξεις μονίμως παραμένουν...επτασφράγιστα μυστικά! Γιατί;)
ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,  Π Ο Τ Ε   Π Ι Α! (Και τα μάτια μας, όχι 14, αλλά...10.004 !)

[Υπενθύμιση: Η ρωσική βοήθεια τότε, "περιορίσθηκε" σε ένα μόνο, αλλά ξεχωριστό αεριοθούμενο υδροπλάνο, τύπου 'Μπέριεφ-200', που όπου επιχείρησε κατάσβεση, έκανε κυριολεκτικώς  "θ α ύ μ α τ α" ! 



Αυτό επειδή, ενώ τα πεπαλαιωμένα 'Κανανταίρ', χωρούν 1 & 1/2 τόννο νερό, το ρωσικό "παίρνει"...13 τόννους! Και το πιλοτάριζε γυναίκα! Όταν μας επροτάθη τότε η αποστολή και άλλων ρωσικών αεροσκαφών, μάλλον "μουδιάσαμε" - ποιός ξέρει γιατί και πώς... - και αρνηθήκαμε... Αυτά για την ιστορία.]
                                                                                          "Ιω.Καπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...