26.10.14

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΑ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ" ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ! (ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ...)




Άν "είχαμε" Εθνική Εξωτερική πολιτική... Άν "είχαμε" Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών... Άν "υπήρχε" ένας ΑΞΙΟΣ άνδρας, που να ηγείται με πατριωτισμό, στο υπουργείο αυτό... (Δεν είναι καθόλου, μία "δευτερεύουσα" είδηση, άν κάποιος νομίζει έτσι. Έχει προεκτάσεις.)
Οι αλβανικές εφημερίδες "πανηγυρίζουν" και με το δίκοιο τους! Άλλο ένα χαστούκι, κατά πρόσωπο στην Σερβία, αλλά και στην Ελλάδα, επειδή το Κόσσοβο και η όποια πορεία του, ΠΡΕΠΕΙ να μας αφορά! (Το βρήκατε όμως πουθενά γραμμένο; Γιατί; Για την "γνωστή μας" συσκότιση!)
Το Κοσσυφοπέδιο θα λάβει μέρος, με πρώτη του παρουσία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, μετά την χορήγηση προσωρινής αναγνωρίσεως από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή την παρελθούσα Τετάρτη.

Σύμφωνα με δήλωση της ΔΟΕ, στην σύνοδο του Δεκεμβρίου, ενδέχεται να ενταχθεί ως πλήρες μέλος(!) στο σύνολο των χωρών που συμμετέχουν, παγκοσμίως, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το Κοσσυφοπέδιο διακήρυξε την ανεξαρτησία του από τη Σερβία το 2008, σχεδόν μια δεκαετία από την επέμβαση του ΝΑΤΟ κατά του σερβικού κράτους, προκειμένου να "σταματήσει" την εκδίωξη των Αλβανών από την περιοχή αυτή, όπως είχε σχεδιάσει ο τότε ισχυρός άνδρας της Σερβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. (Θυμίζουμε! Ότι εντός των χώρων κρατήσεως των κατηγορουμένων, του Διεθνούς Δικαστηρίου στην Ολλανδία, ο μαχητής πρώην πρόεδρος της Σερβίας, [πού τον παρέδωσαν οι δυτικόφιλοι λακέδες του Βελιγραδίου] "βρέθηκε" νεκρός! Μάλλον βρέ παιδί μου, θα ήταν "χαλασμένο" το... τσάϊ του!)

ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ  Ο ΣΛ. ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑΝ, ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ...ΕΚΛΕΙΝΑΝ
ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ! ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ
ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ; ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ
"ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!...
Το Βελιγράδι αρνείται να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της πρώην περιφέρειάς του, ισχυριζόμενο ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ, εκκλησιαστικής ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ, ότι το Κόσσοβο, αποτελεί την καρδιά του σερβικού έθνους!
Η ΚΟΣΣΟΒΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ...ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΖΙ, ΟΠΩΣ "ΠΑΝΤΑ"!

«Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Κοσσυφοπεδίου, έχει εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για την αναγνώριση*, όπως αυτές περιγράφονται στον Ολυμπιακό Χάρτη», αναφέρει η δήλωση του τοπικού παραρτήματος.
«Οι προϋποθέσεις αυτές αναφέρονται στο άρθρο 30.1 και «το Κοσσυφοπέδιο έχει αναγνωρισθεί ως ανεξάρτητη χώρα από 108 μέλη του ΟΗΕ, από το σύνολο των 193 κρατών μελών του Οργανισμού, επομένως αναγνωρίζεται από την διεθνή κοινότητα».
Η πλήρης ένταξή του, θα γίνει κατά τη σύνοδο της Ολυμπιακής Επιτροπής, το Δεκέμβριο που θα λάβει χώρα στο Μονακό.
"Τα καταφέραμε"! Τα χαστούκια με αυτό το ζήτημα της γειτονιάς μας, δεν έχουν τελειωμό. Και εμείς απλώς παρακολουθούμε απαθώς, λές και είμαστε  α ν ύ π α ρ κ τ ο ι! (Ή είμαστε;)
(*1. Το Κόσσοβο θυμίζουμε εδώ και χρόνια, έχει δύο "νονούς" που τα "σκάνε" κανονικότατα, τις ΗΠΑ και την Τουρκία. 
ΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΗΘΗΣ "ΥΠΟΠΤΟΣ", Ο ΠΑΣΑΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ! ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
ΠΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΙΡΑΝΑ, ΑΓΚΥΡΑ!
Ειδικώς οι Τούρκοι, έχουν "χορτάσει" με μεγάλα συμβόλαια κάθε τύπου και είδους με τους Κοσσοβάρους. Και εδραιώνονται γερά...

ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ & ΧΑΚΙΜ ΘΑΤΣΙ, Ο ΠΡΩΗΝ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ 'UCK'! ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!  "ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΣ ΓΑΜΟΣ"...

2. Θυμίζουμε, επειδή στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχει δυστυχώς ούτε ενημέρωση σε θέματα ουσίας για τις γύρω βαλκανικές χώρες, ούτε "συγκρατούμε" λεπτομέρειες, άν και όταν τις "βρούμε", ότι στο Κόσσοβο, οι ΗΠΑ "τοποθέτησαν" ως επικεφαλής, μία απλή...αστυνομικό! 

ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ
ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ; ΠΙΣΩ ΤΗΣ Ο ΧΑΚΙΜ ΘΑΤΣΙ...

Η κυρία αυτή, "εκτοξεύθηκε" (...) επειδή μετεκπαιδεύθηκε στον τομέα της, στις ΗΠΑ! Τώρα είναι Πρόεδρος!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ
ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ;)

3. Ίσως κάποιοι διερωτώνται, μά τόση πολύ σημασία έχει πιά αυτή η ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΗ 'κουκίδα' στον βαλκανικό χάρτη; (Άχ άν είχαμε ΑΛΗΘΙΝΗ ενημέρωση!) 

Θυμίζουμε λοιπόν! Οι ΗΠΑ "καίγονται" για το Κόσσοβο, όχι μόνον επειδή αποτελεί η ύπαρξή του "μαχαιριά κατάστηθη" στο Βελιγράδι, αλλά επειδή εκεί υφίστανται ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε, ΟΡΑΤΗ ΓΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ... ΣΕΛΗΝΗ !!!!!!!!! Πρόκειται για την κολοσσιαία βάση 'Μπονστίλ', που άν δεν δεί κανείς τις δορυφορικές φωτογραφίες, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ!)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ Η ΒΑΣΗ 'ΜΠΟΝΤΣΤΙΛ' ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ! (ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΟΣΕΣ ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΕΙ; Ε; ΠΩΣ;)
Ξ υ π ν ά τ ε  Έλληνες! Μάθετε, ψάξτε, "σκαλείστε"!
"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...